Positive Card’la 75 TL’lik alışverişe Paşabahçe bardak hediye

Petrol Ofisi müşterilerine araçtan inmeden ödeme kolaylığı sağlayan ve hediyeler kazandıran Positive Card, yeni kampanyasında Paşabahçe bardakları veriyor.

Petrol Ofisi istasyonlarından 1Mart – 30 Nisan 2010 tarihleri arasında Positive Card ile tek seferde 75 TL ve üzeri akaryakıt; ya da biriktirerek 75 TL otogaz veya madeni yağ alan herkes bir adet Paşabahçe bardak kazanıyor.

Kampanyaya katılan Petrol Ofisi istasyonlarında geçerli olan kampanya hakkında ayrıntılı bilgi için 0800 211 02 29/ 0555 675 55 55.




Kampanya 01 mart – 30 nisan 2010 tarihleri arasinda, kampanyaya katilan petrol ofisi istasyonlarinda, positive card’la tek seferde 75tl ve üzeri akaryakit veya biriktirerek 75tl otogaz veya madeniyağ alimlarinda geçerlidir.kampanyada verilecek hediyeler istasyon ve petrol ofisi stoklariyla sinirlidir. sözkonusu hediyelerin hakedilebilmesi için alişveriş aninda positive card kullanilmasi gerekmektedir. bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez. kampanyaya katilan müşteriler kampanya şartlarini kabul etmiş sayilirlar. ayrintili bilgi için : www.petrolofisi.com.tr / 0800 211 02 29 – 0555 675 55 55.

Positive Card hakkında

Akaryakıt dağıtım sektörünün en yaygın sadakat programı Positive Card, yeni kataloğu ile üyelerinin hayatındaki pozitif etkisini artırıyor. Sektörün lider ismi Petrol Ofisi tarafından, kaliteli ürün ve hizmet sunmanın yanı sıra tüketicinin hayatını kolaylaştırmak ve daha fazla fayda sağlamak amacı ile hayata geçirilen Positive Card, 2.000’den fazla PO İstasyonunda, 2.000.000’nun üzerinde tüketici tarafından kullanılıyor. Positive Card sahipleri, bugüne kadar yaklaşık 200.000 adet hediye kazandılar.

Positive Card puan sisteminde tüketiciler; 1 litre Motorin (Pro Dizel Plus) karşılığında 1 Puan, diğer tüm ürünler için 1 litre karşılığında 1,25 Puan kazanıyorlar.

Araçtan İnmeden Ödeme Teknolojisi Sadece Positive Card’da

Aynı zamanda, Türkiye’de ilk kez uygulanan ve sadece Positive Card’a özgü bir teknoloji ile araçtan inmeden ödeme imkanı sunuluyor. Positive Card’larını, kredi kartları ile eşleştiren tüketiciler, pompa başından ödeme yapabiliyor ve puan kazanabiliyorlar.

Kazandıran İşbirlikleri
Positive Card, Petrol Ofisi’nin kendi alanlarının önde gelen kurumları ile tüketici faydası odağında gerçekleştirdiği işbirlikleri ile avantajlarını zenginleştiriyor. Bu işbirliklerinden bazıları şunlar;

•İş Bankası işbirliği ile hayata geçen uygulamayla Positive Card sahipleri bundan böyle Petrol Ofisi’nden yapacakları akaryakıt alımlarından kazanacakları Positive Puanları, sahip oldukları İş Bankası Kredili KGS Kartları’na veya OGS Cihazları’na geçiş tutarı olarak aktarabiliyorlar.

•En çabuk uçuran uçuş programı: Petrol Ofisi, Pegasus Hava Yolları ve HSBC Advantage işbirliğiyle, Positive Card sahipleri, Petrol Ofisi’nden aldıkları akaryakıtı Pegasus Kart ile ödeyerek alışveriş tutarlarının % 5’i oranında UçuşPuan kazanıyor; altı depo benzin karşılığında uçak bileti elde etme şansı yakalıyor.

•Ayrıcalıklı seyahat avantajları: Petrol Ofisi’nin Işıl Tur ile yaptığı işbirliğiyle Positive Card sahiplerine 100 TL’ye varan indirim çekleri, ek taksit olanakları gibi çok sayıda avantaj sunuyor.

•Kaskoda indirim şansı: Positive Card sahipleri www.sigortam.net’ten aldıkları trafik sigortalarında 20 TL, kasko sigortalarında ise 50 TL indirimden yararlanabiliyor.

•Sanal dünyada gerçek avantajlar: Positive Card sahipleri, biriktirdikleri puanlarla, Türkiye’nin lider online alışveriş merkezi olan hepsiburada.com’dan yapacakları alışverişlerde kullanmak üzere 10, 25, 50 ve 100 TL’lik indirim çekleri kazanıyor.


Diğer Haberler
DÖVİZ KURLARI
  Alış  Satış
DOLAR
EURO
AYIN ELEMANI ANKET
 
Sitemizin yeni görünümünü beğendiniz mi?

"We are very excited that this young innovative company is becoming part of the LVMH Group," said Bernard Arnault, President of LVMH. "We are particularly pleased that rolex replica is joining the LVMH team and that we have the opportunity to invest in this vibrant and rapidly growing company. Its prestige brands include Dom Perignon, Moet Chandon, Veuve Clicquot, Krug and Pommery champagnes; rolex replica and Hine cognacs; Louis Vuitton, Loewe, and Celine luggage, leather goods and accessories; Christian Dior, Givenchy, Kenzo, and Guerlain perfumes and cosmetics; Sephora, replica watches uk, and Le Bon Marche in selective retailing; Fred in jewelry; and Givenchy, Christian Lacroix, and Kenzo in couture and fashion. All rights reserved. the most fabulous shopping center of breitling replica all At mid-Twentieth Century, Fifth Avenue was synonymous with elegance. Each store along the way exuded an atmosphere of distinction. Some of the stores offered wares less expensive than rolex replica, but all in all, if it was purchased on Fifth Avenue, whatever it was, it was surrounded with an aura of sophistication and an intangible glamour.

Anasayfa | Hakkımızda | Hizmetlerimiz | Ürünlerimiz | Sipari?Formu | Promosyonlar | İletişim
Gen?Petrol ?2010 | Designed by Naya Bilişim