Petrol Ofisi ailesi büyümeye devam ediyor

Akaryakıt ve madeni yağlar sektörünün lider kuruluşu ve en büyük dağıtım şirketi Petrol Ofisi, ürün ve hizmetlerini tüketici ile buluşturan bayii ağını büyütmeye devam ediyor.


Petrol Ofisi’nin 3.141’nci petrol istasyonu Ankara Merkez Çayyolu mevkiinde açıldı. Öz Petrol’un hizmete açıldığı törene Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün, Petrol Ofisi CEO’su Melih Türker, Petrol Ofisi Genel Müdür Yardımcısı Ertan Çakır ve Beker Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Beker katıldı.




CEO Melih Türker, açılışta yaptığı konuşmada, Petrol Ofisi’nin Türkiye’nin dört bir yanında bir güven simgesi olarak görüldüğünü dile getirerek şunları söyledi:

“Bizlere duyulan güvene yakışan, en kaliteli, en yenilikçi ürün ve hizmetleri, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile Türkiye’nin dört bir yanında sunuyoruz. Gerçek iş ortaklarımız olan bayilerimiz, çalışanlarımız ve tedarikçilerimizle ‘Büyük Petrol Ofisi Ailesi’ olarak, 81 ile ve yaklaşık 850 ilçeye yayılan hizmet ağımızla, Türkiye’nin tüm yollarında, havada, denizde ve karada, insanlarımız için sorumlu, güvenilir ve güçlü bir yol arkadaşı olmaya devam ediyoruz.’’

Petrol Ofisi Genel Müdür Yardımcısı Ertan Çakır da, Petrol Ofisi’nin ülke sathındaki geniş yayılımı ile, Türkiye’nin en etkin perakende organizasyonlarından biri olma özelliğine de sahip olduğunu kaydetti. Çakır, sözlerine şöyle devam etti:

“Türkiye’nin her yanında, işimize ve müşterilerimize olan sorumluluklarımızı en az bizler kadar özümsemiş iş ortaklarımızla kader birliği yapıyoruz. Her gün hizmet verdiğimiz 700 binin üzerinde müşterimiz için, Petrol Ofisi’nin gerçek yüzü, işte bu iş ortaklarımız. Onların Petrol Ofisi’nin değerlerine, ilkelerine verdiği önem, hizmet kalitesine gösterdiği ihtimam, müşterilerimizin bizlere olan güvenin temelidir. Aile bağlarımız böylesine güçlü ve önemlidir. Sayın Adnan Beker ile 12 yıl önce Ankara’da başlayan iş ortaklığımız İstanbul’daki bayilikle devam etti. Bugün bu güçlü beraberliğimizin sonucu olan 6. istasyonumuzu hizmete açıyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum.”


Öz Petrol’ün sahibi Beker Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Beker de Ertan Çakır’la ortak duyguları paylaştıklarını ifade ederek şöyle devam etti:

“12 yıldır akaryakıt dağıtım sektöründe yer alan bir kuruluş olarak, bu sektörün en değerli markasının bir üyesi olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bugün 6.’sını açtığımız PO istasyonuyla uzun yıllardır süren işbirliğimizi daha da kuvvetlendirdiğimizi düşünüyorum.’’


Diğer Haberler
DÖVİZ KURLARI
  Alış  Satış
DOLAR
EURO
AYIN ELEMANI ANKET
 
Sitemizin yeni görünümünü beğendiniz mi?

"We are very excited that this young innovative company is becoming part of the LVMH Group," said Bernard Arnault, President of LVMH. "We are particularly pleased that rolex replica is joining the LVMH team and that we have the opportunity to invest in this vibrant and rapidly growing company. Its prestige brands include Dom Perignon, Moet Chandon, Veuve Clicquot, Krug and Pommery champagnes; rolex replica and Hine cognacs; Louis Vuitton, Loewe, and Celine luggage, leather goods and accessories; Christian Dior, Givenchy, Kenzo, and Guerlain perfumes and cosmetics; Sephora, replica watches uk, and Le Bon Marche in selective retailing; Fred in jewelry; and Givenchy, Christian Lacroix, and Kenzo in couture and fashion. All rights reserved. the most fabulous shopping center of breitling replica all At mid-Twentieth Century, Fifth Avenue was synonymous with elegance. Each store along the way exuded an atmosphere of distinction. Some of the stores offered wares less expensive than rolex replica, but all in all, if it was purchased on Fifth Avenue, whatever it was, it was surrounded with an aura of sophistication and an intangible glamour.

Anasayfa | Hakkımızda | Hizmetlerimiz | Ürünlerimiz | Sipari?Formu | Promosyonlar | İletişim
Gen?Petrol ?2010 | Designed by Naya Bilişim