Alman sanayi devi Wirtgen Madeni Yağlarda Petrol Ofisi’ni tercih etti

2008 yılı başından itibaren Türkiye pazarına aktif olarak hizmet vermekte olan, dünyanın önde gelen asfalt makineleri üreticisi Wirtgen Grubu, Türkiye’de satmakta olduğu iş makinelerinde Petrol Ofisi madeni yağlarının kullanılmasını tavsiye etme kararı aldı. Petrol Ofisi ve Wirtgen, konuya ilişkin olarak imzaladıkları işbirliği anlaşması çerçevesinde, önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi planladıkları ortak projelerin de katkısı ile müşterilerine sundukları hizmet kalitesini yükseltmeyi hedefliyor.



Türkiye asfalt makineleri pazarında sahip olduğu yüzde 90’lık payla lider olan Wirtgen Türkiye, satışa sunduğu asfalt makineleri için Petrol Ofisi madeni yağlarını seçti. Petrol Ofisi madeni yağlar nakliye ve inşaat segmenti ile bir işbirliği anlaşmasına imza atan Wirtgen Türkiye, bundan böyle sattığı asfalt makinelerinde Petrol Ofisi madeni yağları kullanılmasını tavsiye edecek.

Alman sanayi devi Wirtgen Türkiye’nin hizmet kalitesini Petrol Ofisi madeni yağları ile güvence altına alacağını belirten Petrol Ofisi Madeni Yağlar Grup Müdürü Sezgin Gürsu şunları söyledi:

“Türkiye madeni yağ sektörünün lider kuruluşu Petrol Ofisi’nin, yine sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada asfalt makineleri alanında liderliği üstlenen Wirtgen tarafından tercih edilmesinden büyük bir mutluluk duyduk. Wirtgen Türkiye’nin bu kararı almasını sağlayan yüksek kalite standartlarımız bundan böyle, ülkemizdeki binlerce müşterimizin yanı sıra, asfalt makinesi sahibi kuruluşlara da avantaj ve verim sağlayacak. Bu işbirliğinin, ürünlerimize olan tüketici güvenini daha da pekiştireceğine inanıyoruz.”

Petrol Ofisi Madeni Yağlar Nakliye ve İnşaat Satışları Müdürü Çağdaş Tunguç da “İnşaat segmentinde sürekli gelişen ekipman teknolojileri ile artan ve diğer segmentlerden farklılaşan müşteri ihtiyaçları doğrultusunda sahip olduğumuz ARGE imkanları ile bu sektördeki müşterilerimize hep en üstün performans seviyelerindeki ürünleri sunmaktayız. İnşaat segmentindeki projelerin zorluğu ve ağır çalışma ortamları düşünüldüğünde temel amacımız her zaman müşterilerimiz için tedarik etmekte olduğumuz yüksek teknolojili ürünlerin yanı sıra sunmakta olduğumuz uzmanlığa dayalı özel çözümler ile müşterilerimizin yanında en yakın çözüm ortağı olarak yer alabilmektir. Bu anlayış ile çıktığımız yolda Wirtgen Türkiye ile yapılan anlaşma ile önemli bir birlikteliğe imza atmış olduk” dedi.

Wirtgen Ankara Makina CEO’su Ahmet Uğur Girginkaya, hassas ve büyük yatırımlar olan asfalt makinelerinin uzun yıllar verimli bir şekilde faal kalabilmesinde kullanılan madeni yağların önemli bir rol üstlendiğini hatırlattı. Titiz bir değerlendirme sonucunda Petrol Ofisi madeni yağlarını tercih ettiklerini kaydeden Girginkaya şöyle konuştu.

“Çok uzun yıllardan bu yana Türkiye pazarına asfalt makineleri sunuyoruz, 2008 yılında Ankara’da faaliyete başlayan %100 Alman sermayeli şirketimiz ile buradaki müşterilerimize daha yakın hizmet vermeye başladık. Asfalt makineleri büyük ve hassas yatırımlardır. Bir makinenin işte kalma süresinin olabildiğince uzun olması ve en üst düzeyde verim elde edilmesi hedeflenir. Bu nedenle makinelerin sahip olduğu değerin yanı sıra bakımı da büyük önem taşıyor. Makinelerimizde bundan böyle önereceğimiz Petrol Ofisi madeni yağları bu açıdan müşterilerimize önemli avantajlar sağlayacak. Petrol Ofisi ile yaptığımız işbirliğinin önemli getirilerinin olacağına ve gerçek anlamda değer yaratacağımıza inanıyorum.”

Müşterilerine sunduğu hizmet kalitesini, madeni yağlar konusunda imzaladığı işbirliği anlaşması ile daha da artırmayı hedefleyen Wirtgen Türkiye, önümüzdeki dönemde Petrol Ofisi ile başka ortak projeleri de gerçekleştirmeyi planlıyor.


Diğer Haberler
DÖVİZ KURLARI
  Alış  Satış
DOLAR
EURO
AYIN ELEMANI ANKET
 
Sitemizin yeni görünümünü beğendiniz mi?

"We are very excited that this young innovative company is becoming part of the LVMH Group," said Bernard Arnault, President of LVMH. "We are particularly pleased that rolex replica is joining the LVMH team and that we have the opportunity to invest in this vibrant and rapidly growing company. Its prestige brands include Dom Perignon, Moet Chandon, Veuve Clicquot, Krug and Pommery champagnes; rolex replica and Hine cognacs; Louis Vuitton, Loewe, and Celine luggage, leather goods and accessories; Christian Dior, Givenchy, Kenzo, and Guerlain perfumes and cosmetics; Sephora, replica watches uk, and Le Bon Marche in selective retailing; Fred in jewelry; and Givenchy, Christian Lacroix, and Kenzo in couture and fashion. All rights reserved. the most fabulous shopping center of breitling replica all At mid-Twentieth Century, Fifth Avenue was synonymous with elegance. Each store along the way exuded an atmosphere of distinction. Some of the stores offered wares less expensive than rolex replica, but all in all, if it was purchased on Fifth Avenue, whatever it was, it was surrounded with an aura of sophistication and an intangible glamour.

Anasayfa | Hakkımızda | Hizmetlerimiz | Ürünlerimiz | Sipari?Formu | Promosyonlar | İletişim
Gen?Petrol ?2010 | Designed by Naya Bilişim