Sektör Liderlerinin güç birliği, kurumsal müşterilere kazandırıyor.

Akaryakıt dağıtım ve madeni yağ sektörünün lideri Petrol Ofisi, iletişimde lider Turkcell ile bir işbirliğine imza attı. İşbirliği kapsamında Turkcell’in İştcell hizmetinden yararlanan kurumsal aboneleri, Petrol Ofisi’nin Automatic Filo Yönetim Sistemi’ne dahil olmaları halinde sistemin getirdiği birçok avantaja kavuşacak.

Petrol Ofisi ve Turkcell işbirliği, AutoMatic Filo Yönetimi faydalarını, İştcell avantajlarıyla birleştiriyor. İştcell’in 1 Kasım 2010 tarihine kadar geçerli olacak İşteKazan kampanyasında İştcell üyesi şirketler PO Automatic Filo Yönetim Sistemi ile akaryakıt tüketimlerinde araç sayılarına göre değişen indirim elde edecekler.

Petrol Ofisi, modern teknolojileri kullanarak, müşterilerine otomasyon sistemleriyle şirketlerin akaryakıt giderlerini kontrol edebilmeleri için optimum çözümü sağlıyor. PO bu hizmeti Türkiyenin 81 ilinde 1600 civarında istasyonda AutoMatic Filo Yönetimi adıyla sunuyor. AutoMatic Filo Yönetimi, şirketlerin akaryakıt giderlerini kontrol altına alabilmek, hangi araca ne zaman, nerede ve ne miktarda yakıt alındığını takip edebilmesini sağlıyor.



Değişik sektörlerden şirketler, Petrol Ofisi ile yaptıkları sözleşme dahilinde, araçlarını AutoMatic Filo sistem üniteleriyle donatıyorlar. Sürücü tarafından görülmeyen bu üniteler, araçların sözleşmeli akaryakıt anadağıtım şirketinin istasyonlarından yakıt alabilmesine olanak sağlıyor. Akaryakıt alımlarında herhangi bir ücret ödenmiyor; müşteriye belli periyotlarda raporlama ve fatura sunuluyor.




Petrol Ofisi, bu hizmetten yararlanmak isteyen kurum ve kuruluşlara yönelik hazırladığı www.automatic.com.tr internet sitesinde, konu ile ilgili detaylı bilgiler sunuyor.

Kampanya Mekanizması :

İştcell müşterisi şirketler SMS ile (SFR20 yazıp 2222’ye mesaj göndererek) Turkcell’den şifre alarak, şifreleriyle Petrol Ofisi Filo Satışlar’ına başvuracaktır. Satış ve operasyon tarafından şifre kontrolü yapıldıktan sonra Komşu Müşteri veya Standart AutoMatic sistemine dahil olma süreci işleyecektir.

AutoMatic Filo Yönetim Sistemi’nin avantajları
Şirket taşıtlarının Türkiye’nin en geniş istasyon ağına sahip Petrol Ofisi istasyonlarında herhangi bir ödeme yapmaksızın akaryakıt tüketimlerini istenilen limitler dahilinde ve “En Gelişmiş Otomasyon Altyapısı” sayesinde %100 kontrolünü sağlayan AutoMatic Filo Yönetim Sistemi’nin sunduğu avantajlar şöyle sıralanıyor:

Akaryakıt Giderlerinizin Anında Kontrolü
Filonuzun toplam yakıt tüketimi, belirli periyotlarda harcanan yakıt miktarı, kilometre başına harcanan yakıt gibi bilgileri internet üzerinden online olarak yönetebilir ve kontrol edebilirsiniz.

Geniş İstasyon Ağı
81 ilde 1.400 istasyonda yaygın hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Hızlı Yakıt İkmali
İstasyonda kredi kartı ya da nakit ödeme yapmadan, fatura almayı beklemeden hızlı yakıt ikmali yapabilirsiniz.

Güvenli Yakıt İkmali
Bu sistem ile filonuz dışındaki araçların yakıt alması mümkün değildir.

Raporlama
Petrol Ofisi’nden talep ettiğiniz her türlü bilgi, faturanız ile birlikte firmanıza raporlanır.

Muhasebe Kolaylığı
Filonuzun tüm akaryakıt alımları için tek fatura alırsınız. Sistemden otomatik olarak aktarılan bilgiler ayda 2 defa toplu fatura ile gönderilir. Ayrıca avans vermek, masraf fişi düzenlemek ve yüzlerce akaryakıt faturası gibi yoğunluk yaratan işleri ortadan kaldırabilirsiniz.

Otomatik Ödeme
Faturalarınızın ödemesi için anlaşmalı banka hesabınızdan otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.


Diğer Haberler
DÖVİZ KURLARI
  Alış  Satış
DOLAR
EURO
AYIN ELEMANI ANKET
 
Sitemizin yeni görünümünü beğendiniz mi?



"We are very excited that this young innovative company is becoming part of the LVMH Group," said Bernard Arnault, President of LVMH. "We are particularly pleased that rolex replica is joining the LVMH team and that we have the opportunity to invest in this vibrant and rapidly growing company. Its prestige brands include Dom Perignon, Moet Chandon, Veuve Clicquot, Krug and Pommery champagnes; rolex replica and Hine cognacs; Louis Vuitton, Loewe, and Celine luggage, leather goods and accessories; Christian Dior, Givenchy, Kenzo, and Guerlain perfumes and cosmetics; Sephora, replica watches uk, and Le Bon Marche in selective retailing; Fred in jewelry; and Givenchy, Christian Lacroix, and Kenzo in couture and fashion. All rights reserved. the most fabulous shopping center of breitling replica all At mid-Twentieth Century, Fifth Avenue was synonymous with elegance. Each store along the way exuded an atmosphere of distinction. Some of the stores offered wares less expensive than rolex replica, but all in all, if it was purchased on Fifth Avenue, whatever it was, it was surrounded with an aura of sophistication and an intangible glamour.

Anasayfa | Hakkımızda | Hizmetlerimiz | Ürünlerimiz | Sipari?Formu | Promosyonlar | İletişim
Gen?Petrol ?2010 | Designed by Naya Bilişim