PO Madeni Yağ Uzmanlığı, Kurumsal Müşterilere Operasyonel Maliyetlerinde %20’ye varan Oranda Tasarruf Sağlamayı Hedefliyor.

Petrol Ofisi Madeni Yağları, her zaman müşterilerine en yakın çözüm ortağı olma felsefesi doğrultusunda oluşturduğu 360 Derece Hizmet Paketi ile, müşterilerine erken uyarı sisteminden teknik saha mühendislik hizmetlerine, güvenli ve ekonomik sürüş eğitimlerinden uydu araç takip sistemlerine kadar geniş bir yelpazede çözümler sunuyor. Özellikle Nakliye ve İnşaat gibi araç ve makina filoları ile ilgili özel ihtiyaçları bulunan sektörlere yönelik bu hizmetler, operasyonel maliyetlerin, kaza ve arıza risklerinin düşürülmesini sağlıyor. Türkiye’nin önde gelen Madeni Yağ firması Petrol Ofisi, 360 Derece Hizmet Paketi ile kurumsal müşterilerine operasyonel maliyetlerinde % 20’ye varan oranda tasarruf sunmayı hedefliyor.

20 Nisan 2010 Madeni yağlar sektöründe, Türkiye’nin en yüksek üretim kapasitesine ve en yaygın satış ağına sahip şirketi Petrol Ofisi, çözüm ortağı olarak hizmet verdiği kurumsal müşterilerine operasyonel maliyetlerini düşürme konusunda destek veriyor.

Petrol Ofisi’nin 360 Derece Hizmet Paketi, Türk ekonomisinin önemli iş kolları nakliye ve inşaat alanında yer alan müşterilerine rekabet avantajı sağlıyor. Nakliye ve inşaat sektörü araç ve makine filolarının özel ihtiyaçlarına yönelik olarak hazırlanan 360 Derece Hizmet Paketi, PO teknolojisi, bilgi birikimi ve alt yapısıyla maliyetlerin düşürülmesine yardımcı oluyor.

360 Derece Hizmet Paketi’nin tanıtımı için gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Petrol Ofisi Madeni Yağlar Grup Müdürü Sezgin Gürsu, en kaliteli ürünleri sunmanın ötesinde, kurumsal müşterileri için bir çözüm ortağı olarak hareket ettiklerini dile getirdi.

Türkiye’nin En Büyük Madeni Yağ Teknoloji Merkezi

Petrol Ofisi’nin, madeni yağlar alanında Türkiye’nin en yaygın satış ağına sahip şirket olduğunun altını çizen Sezgin Gürsu, "Türkiye‘nin en büyük Madeni Yağ Teknoloji Merkezi olma özelliği taşıyan teknoloji merkezimiz ile son teknolojileri günü gününe takip ediyoruz. ARGE çalışmalarımızla geliştirdiğimiz ürünlerimiz ile Madeni Yağlar pazarında % 22’lik paya sahibiz. Yurt çapında 3.008 istasyon, 30 adet toptancı bayi ve bireysel müşterilere yönelik Maxima Merkezleri ile hizmet veriyoruz. Yılda yaklaşık 80 bin ton üretim gerçekleştiriyoruz. 330 farklı ürünle otomotiv, endüstri ve denizcilik sektörünün her türlü ihtiyacına cevap veriyoruz; yılda yaklaşık 12 bin ton Madeni Yağ ihracatıyla, yaklaşık 20 milyon dolar döviz girdisi sağlıyoruz" dedi.


Diğer Haberler
DÖVİZ KURLARI
  Alış  Satış
DOLAR
EURO
AYIN ELEMANI ANKET
 
Sitemizin yeni görünümünü beğendiniz mi?

"We are very excited that this young innovative company is becoming part of the LVMH Group," said Bernard Arnault, President of LVMH. "We are particularly pleased that rolex replica is joining the LVMH team and that we have the opportunity to invest in this vibrant and rapidly growing company. Its prestige brands include Dom Perignon, Moet Chandon, Veuve Clicquot, Krug and Pommery champagnes; rolex replica and Hine cognacs; Louis Vuitton, Loewe, and Celine luggage, leather goods and accessories; Christian Dior, Givenchy, Kenzo, and Guerlain perfumes and cosmetics; Sephora, replica watches uk, and Le Bon Marche in selective retailing; Fred in jewelry; and Givenchy, Christian Lacroix, and Kenzo in couture and fashion. All rights reserved. the most fabulous shopping center of breitling replica all At mid-Twentieth Century, Fifth Avenue was synonymous with elegance. Each store along the way exuded an atmosphere of distinction. Some of the stores offered wares less expensive than rolex replica, but all in all, if it was purchased on Fifth Avenue, whatever it was, it was surrounded with an aura of sophistication and an intangible glamour.

Anasayfa | Hakkımızda | Hizmetlerimiz | Ürünlerimiz | Sipari?Formu | Promosyonlar | İletişim
Gen?Petrol ?2010 | Designed by Naya Bilişim