BBOG projesi kapsamında Petrol Ofisi desteğinde eğitim gören öğrenciler sertifikalarını aldı

İnsana ve çevreye verdiği önem çerçevesinde çeşitli sosyal sorumluluk projelerine imza atan Petrol Ofisi, Milliyet gazetesinin öncülüğünde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği işbirliğiyle yürütülen ‘Baba Beni Okula Gönder’ projesine desteğini 2005 yılından bu yana kesintisiz olarak sürdürüyor.

Petrol Ofisi, proje kapsamında kurumsal olarak 500 öğrencinin eğitimine destek olurken; şirketin bayileri ve çalışanları da kendi inisiyatifleri ile 74 kız çocuğunun eğitimine katkı sağlıyorlar.

Baba Beni Okula Gönder projesi kapsamında, Tekirdağ çevresinde Petrol Ofisi desteğinde eğitimini sürdüren 100 kız öğrenci, Çorlu Sanayi ve Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen törenle sertifikalarını ve hediyelerini aldılar.



Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İhsan Erik, Petrol Ofsi Akaryakıt Toptan Satışlar Müdürü Kanat Kızıldemir, Petrol Ofisi Kurumsal İletişim Yöneticisi Selin Çınar, Doğan Gazetecilik A.Ş. Kurumsal İletişim Müdürü Ebru Baç ile ÇYDD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve Kırsal Alan Birimi Koordinatörü Sema Murat da sertifika töreninde hazır bulundular.

Törende bir konuşma yapan Petrol Ofisi Ticari ve Endüstriyel Satışlar Direktörü Mutluay Doğan, Petrol Ofisi’nin bundan yaklaşık 70 yıl önce, büyümekte ve gelişmekte olan cumhuriyetin enerji petrol ürünleri ihtiyacını karşılamak için kurulduğunu ve 81 ilde, 850 ilçede, yurdun dört bir yanında hizmet vermeyi sürdürdüğünü dile getirdi. Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “En büyük sorumluluğumuz, işimizi en iyi şekilde yapmak, en kaliteli ürün ve hizmetleri sunmak, ülkemiz, çalışanımız, ekonomi için en yüksek değeri üretmek. Ancak sorumluluklarımız burada bitmiyor. Ülkemizin 70 yıllık bir değeri olarak, toplumsal gelişime destek vermek kurumsal vatandaşlık görevimiz. Sahip olduğumuz köklü değerlerimizden kaynaklanan sorumluluk bilincimiz ile toplumsal gelişime destek veriyoruz.”

Petrol Ofisi Kurumsal İletişim Yöneticisi Selin Çınar da, eğitimin ülkemizin geleceği ve gelişimi açısından büyük önem taşıdığını ve eğitim hizmetlerinde devlete olduğu kadar özel sektöre de önemli görevler düştüğünü vurguladı. 

                                          


Petrol Ofisi’nin, 2005 yılından bu yana Baba Beni Okula Gönder projesine destek verdiğini söyleyen Çınar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu destek kapsamında, bugüne dek 500 kız öğrencinin eğitimine kaynak sağladık. Petrol Ofisi’nin kurumsal desteğine ek olarak, bayilerimiz ve çalışma arkadaşlarımız da 74 öğrencinin eğitimine destek verdi. Bu, henüz ilk adım. Proje ortaklarımız ÇYDD ve bu projenin öncülüğünü üstelenen Milliyet gazetesi ile birlikte, kızlarımız ve ülkemiz için daha büyük değerler sağlayabilmeyi ümid ediyoruz. Petrol Ofisi olarak, ülkemizin ve toplumumuzun geleceği açısından büyük önem taşıyan eğitim konusunda, elimizden gelen her türlü desteği sağlamak arzusu ve kararlılığı içerisindeyiz.”

Konuşmalar sonrasında kız öğrenciler başarı belgelerini ve hediyelerini, törende hazır bulunan yöneticilerin ellerinden aldılar.



Diğer Haberler
DÖVİZ KURLARI
  Alış  Satış
DOLAR
EURO
AYIN ELEMANI ANKET
 
Sitemizin yeni görünümünü beğendiniz mi?

"We are very excited that this young innovative company is becoming part of the LVMH Group," said Bernard Arnault, President of LVMH. "We are particularly pleased that rolex replica is joining the LVMH team and that we have the opportunity to invest in this vibrant and rapidly growing company. Its prestige brands include Dom Perignon, Moet Chandon, Veuve Clicquot, Krug and Pommery champagnes; rolex replica and Hine cognacs; Louis Vuitton, Loewe, and Celine luggage, leather goods and accessories; Christian Dior, Givenchy, Kenzo, and Guerlain perfumes and cosmetics; Sephora, replica watches uk, and Le Bon Marche in selective retailing; Fred in jewelry; and Givenchy, Christian Lacroix, and Kenzo in couture and fashion. All rights reserved. the most fabulous shopping center of breitling replica all At mid-Twentieth Century, Fifth Avenue was synonymous with elegance. Each store along the way exuded an atmosphere of distinction. Some of the stores offered wares less expensive than rolex replica, but all in all, if it was purchased on Fifth Avenue, whatever it was, it was surrounded with an aura of sophistication and an intangible glamour.

Anasayfa | Hakkımızda | Hizmetlerimiz | Ürünlerimiz | Sipari?Formu | Promosyonlar | İletişim
Gen?Petrol ?2010 | Designed by Naya Bilişim