Positive Card ile IKEA, YKM ve GSM’de avantajlar fırtınası.

Akaryakıt sektörünün en yaygın sadakat programı olma özelliği taşıyan Petrol Ofisi Positive Card, tüketicisine sunduğu avantajlar dünyasını daha da zenginleştirdi. Yeni ve özgün tasarımı ile dikkat çeken yeni Positive Card kataloğu, bu avantajlar dünyasının kapılarını Positive Card kullanıcılarına açıyor. Positive Card sahipleri, akaryakıt, otogaz ve madeni yağ alımlarından elde ettikleri Positive puanlarını, IKEA ve Yeni Karamürsel gibi seçkin markaların ürünlerine sahip olmak için kullanabilecekleri gibi, önde gelen GSM operatörlerinden de hediye dakika ve kontör kazanabilecekler. 70’e yakın kaliteli ve şık ürünlerin yanısıra yeni katalogda hediye akaryakıt çeki, madeni yağ ve adblue ürünleri de yer alıyor. Üstelik şimdi Positive Card sahipleri 2 kat puan kazanıyor.


Sektörünün en yaygın sadakat programı Positive Card,
 Petrol Ofisi müşterilerinin hayatını, en seçkin markalardan hediyelerle zenginleştiriyor.

Petrol Ofisi istasyonlarından yapılan akaryakıt ve madeni yağ alışverişlerinde kazanılan Positive puanlar sayesinde geniş ve zengin bir avantajlar dünyasının kapısını açan Positive Card Kataloğu‘nun özgün ve yaratıcı tasarımı ile beğeni toplayan 2010 yılı baskısı yayımlandı.

Petrol Ofisi müşterileri, Petrol Ofisi istasyonlarında kazandıkları Positive puanları ile, yenilenen Positive Card Kataloğu’ndan elektronikten oyuncağa, mutfak aletlerinden araç aksesuarlarına çeşitli kategorilerde seçecekleri hediyeler kazanıyor.

Positive Card’ın avantaj dünyasına, bu yıl IKEA ve Yeni Karamürsel gibi seçkin markalar da dahil oldu. Petrol Ofisi müşterileri, Positive puanları ile bu markalardan hediye çeki kazanabiliyorlar. Positive Card sahipleri aynı zamanda, GSM operatörlerinden hediye konuşma süresi de kazanabiliyorlar. Yenilenen Positive Card 2010 hediye kataloğuna Petrol Ofisi istasyonlarından veya www.positivecard.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.



Positive Card Hakkında
Petrol Ofisi tarafından, tüketicinin hayatını kolaylaştırmak ve daha fazla fayda sağlamak amacı ile hayata geçirilen Positive Card, 2.000’den fazla PO İstasyonunda, yaklaşık 2.000.000 tüketici tarafından kullanılıyor. Positive Card sahipleri, bugüne kadar yaklaşık 300.000 adet hediye kazandılar. Yenilenen Positive Card puan sisteminde, 1 litre (kırsal) Motorin karşılığında 2 Puan, diğer tüm akaryakıt ürünleri için 1 litre karşılığında 2,5 Puan kazanılıyor.


Diğer Haberler
DÖVİZ KURLARI
  Alış  Satış
DOLAR
EURO
AYIN ELEMANI ANKET
 
Sitemizin yeni görünümünü beğendiniz mi?

"We are very excited that this young innovative company is becoming part of the LVMH Group," said Bernard Arnault, President of LVMH. "We are particularly pleased that rolex replica is joining the LVMH team and that we have the opportunity to invest in this vibrant and rapidly growing company. Its prestige brands include Dom Perignon, Moet Chandon, Veuve Clicquot, Krug and Pommery champagnes; rolex replica and Hine cognacs; Louis Vuitton, Loewe, and Celine luggage, leather goods and accessories; Christian Dior, Givenchy, Kenzo, and Guerlain perfumes and cosmetics; Sephora, replica watches uk, and Le Bon Marche in selective retailing; Fred in jewelry; and Givenchy, Christian Lacroix, and Kenzo in couture and fashion. All rights reserved. the most fabulous shopping center of breitling replica all At mid-Twentieth Century, Fifth Avenue was synonymous with elegance. Each store along the way exuded an atmosphere of distinction. Some of the stores offered wares less expensive than rolex replica, but all in all, if it was purchased on Fifth Avenue, whatever it was, it was surrounded with an aura of sophistication and an intangible glamour.

Anasayfa | Hakkımızda | Hizmetlerimiz | Ürünlerimiz | Sipari?Formu | Promosyonlar | İletişim
Gen?Petrol ?2010 | Designed by Naya Bilişim