MADENİ YAĞDA YENİ DERNEK KURULDU

MADENİ YAĞDA YENİ DERNEK KURULDU

Madeni Yağ sektörünü tek çatı altında toplayan Madeni Yağ Sanayicileri Derneği (MAYDER kuruldu.  Madeni yağ sektörünün 150 milyon dolarlık yatırım yapan,  10 bine yakın kişiye istihdam sağlayan ve kayıt dışı olmayan bir sektör olduğunu dile getiren Dernek yönetimi,  artık sektör olarak tek çatı altında bir araya gelerek sektörün sorunlarına sahip çıkacaklarını açıkladı.

Sektör ile ilgili gelişmeleri kamuoyu ile doğrudan paylaşmak, sektör ile ilgili yanlış anlamaları ortadan kaldırmak ve sektörün sorunlarına sahip çıkmak için sektör olarak örgütlenme kararı aldıklarını dile getiren dernek yönetimi, ülkemiz için katma değeri yüksen olan sektörün ülke ekonomisine önemli katkılar sağladığını kaydetti.

150 MİLYON DOLARLIK YATIRIM

 

Dernek yönetimi; sektörel olarak EPKD΄ya kayıtlı 200΄ün üzerinde lisanslı madeni yağ fabrikasının bulunduğunu belirterek, Sektörde ortalama yatırım bedelinin 750 bin civarında olduğunu 200 firmanın sektörde 150 milyon dolarlık yatarım yaparak, 10 bine yakın kişiye istihdam sağladığını açıkladı.

KAYITLI SEKTÖRDE KAÇAKTAN BAHSEDİLEMEZ

 

Sektöre hakim olduklarını ve kayıt dışına izin vermeyeceklerini dile getiren sektör temsilcileri, "Bu sektörde ne kadar yatırım yapıldığı ne kadar istihdam sağlandığı bellidir. Bizim sektörümüzde vergi kaçağı yaşanmaz. Kaldı ki, tamamı kayıtla giren bir üründe kaçaktan bahsetmek abesle iştigaldir. Yollarda yağ satan satıcıları bir düzenlemeyle (Mesela onları da satıcı lisansı gibi lisansa bağlayıp belli kriterlere sokulabilir) denetim altına alınabilir. Onlarda EPDK’ya bağlansa 10 numara yağ sorunu da anında çözülmüş olup, yollardaki çirkin görüntüler ortadan kalkmış olur" şeklinde açıklamada bulundular.

MAYDER’İN KURUCULARI

Ak Gres ve Madeni Yağ Nakliyat San. Tic. Ltd. Şti.
Anatolia Madeni Yağ Petrol Kimya Nakliyat Makine San. Ve Tic. Ltd. Şti
Arom Madeni Yağları San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Beykaya İnşaat  Petrol Ürünleri Turizm San. Ve Tic. Ltd. Şti
Çağlaroğlu Petrol Ürünleri Kimya San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Kaptan Petrol Ürünleri Mak.Nak.Elektronik Turizm İth.İhr.San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Kros Otomotiv Ve Endüstriyel Madeni Yağlar San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Mayko Madeni Yağ Petrol Ürünleri Nak. Paz. San. Taah. Tic. Ltd. Şti.
Tat–Ra Petrol Ve Pet.Ürünleri Madeni Yağlar Kim.Mad.San. Ve Tic. Ltd. Şti.
 


Diğer Haberler
DÖVİZ KURLARI
  Alış  Satış
DOLAR
EURO
AYIN ELEMANI ANKET
 
Sitemizin yeni görünümünü beğendiniz mi?

"We are very excited that this young innovative company is becoming part of the LVMH Group," said Bernard Arnault, President of LVMH. "We are particularly pleased that rolex replica is joining the LVMH team and that we have the opportunity to invest in this vibrant and rapidly growing company. Its prestige brands include Dom Perignon, Moet Chandon, Veuve Clicquot, Krug and Pommery champagnes; rolex replica and Hine cognacs; Louis Vuitton, Loewe, and Celine luggage, leather goods and accessories; Christian Dior, Givenchy, Kenzo, and Guerlain perfumes and cosmetics; Sephora, replica watches uk, and Le Bon Marche in selective retailing; Fred in jewelry; and Givenchy, Christian Lacroix, and Kenzo in couture and fashion. All rights reserved. the most fabulous shopping center of breitling replica all At mid-Twentieth Century, Fifth Avenue was synonymous with elegance. Each store along the way exuded an atmosphere of distinction. Some of the stores offered wares less expensive than rolex replica, but all in all, if it was purchased on Fifth Avenue, whatever it was, it was surrounded with an aura of sophistication and an intangible glamour.

Anasayfa | Hakkımızda | Hizmetlerimiz | Ürünlerimiz | Sipari?Formu | Promosyonlar | İletişim
Gen?Petrol ?2010 | Designed by Naya Bilişim